Vakantiehuis Lenne

Voor een onvergetelijke vakantie nabij Winterberg

Neuastenberg skigebied Postwiese


  • Wandelen in het Sauerland. Lenneplätze zelf en de omgeving rondom Winterberg in het Sauerland lenen zich bij uitstek om te gaan wandelen. In het totaal zijn ca.460 kilometer wandelpaden uitgezet in de nabije omgeving. Maar natuurlijk kunt u ook zelf op avontuur gaan. Vanuit het vakantiehuis loop je direct de wandelroutes op. Waarbij u meerdere keuzes heeft. O.a. naar de Kahler Asten, het hoogste punt van het Sauerland, wat je ook vanuit de achterkant van het huis kunt zien liggen. 
  • Fietsen in het Sauerland. Er zijn veel fietsmogelijkheden. Zowel wel (elektrische) toerfietsen, mountainbikes als wielrenners. Ook hier geldt dat er in het Sauerland veel mooie routes zijn uitgezet waardoor u het prachtige landschap kunt ontdekken. Wees echter wel bedacht dat fietsen op de prachtige hellingen van het Sauerland een intensievere ervaring is dan fietsen in Nederland. Gelukkig zijn er onderweg genoeg leuke en lekkere plekken waar je bij kunt komen en even kunt genieten van een lekkere versnapering. Fietsen zijn mee te nemen en te plaatsen onder de carport, maar in Winterberg en omgeving zijn ook op voldoende plekken goede fietsen te huur.
  • Winterssport in Winterberg of Postwiese. Skiën, snowboarden, langlaufen,schansspringen, rodelen of bobsleeën. U kunt zich als wintersporter uitleven. Zowel in Lenneplätze zelf als in de nabije omgeving. Voor zowel de beginner als de gevordere wintersporter zijn er mogelijkheden. En het leuke is dat ook in de avonduren, door de uitgebreide verlichte pistes, gewoon door gesport kan worden, zodat een wat langere lunch of een lekkere apres-ski borrel niet ten koste hoeft te gaan van het skiplezier. 
  • Kinderactiviteiten in Winterberg in het Sauerland. Ook voor kinderen is er in elke seizoen voldoende te doen. Zowel op mooie als minder mooie weerdagen biedt het Sauerland uitdagingen genoeg. Varierend van attractiepark Fort Fun, een klimbos, een kartbaan, winter- en zomer rodelbanenm overdekte indoor speelparardijzen tot tropische zwembaden. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de vele ontdekkingen die je samen in de prachtige natuur kunt doen. Hutten die je samen kunt bouwen, Beekjes die men kan proberen over steken met een zelfgebouwde tijdelijke brug en bloemen die u kunt plukken
  • Ontspannen in Lenneplätze. Natuurlijk leent het vakantiehuis in het het luchtdorp Lenneplätze zich ook bij uitstek om gewoon even niets te doen en te genieten van het reisgezelschap, Is het normale leven eigenlijk al niet druk genoeg, Gewoon lekker zitten, kletsen, de benen omhoog, de zuivere berglucht inademen, genieten van een glas wijn, een Duits biertje, heerlijk eten. De tijd nemen om in avond en nacht naar de sterren te kijken of naar de prachtige zonsondergangen die zich aandienen. En voor degene die zich iets actiever wil ontspannen. Restaurants en terrasjes genoeg, maar bijvoorbeeld ook wellness mogelijkheden.

Handige links:

Weer

 Toerismebureau Winterberg (Duits)

Ferienhaus Lenne heeft van dit toerismebureau 4 sterren gekregen.

Skigebieden in de buurt